Tips på E-handel

Posted by webmaster at 17 oktober, 2014

Kategori: Okategoriserade

Hej och välkomna till denna nya blogg där vi kommer att gå igenom, recensera och tipsa om olika e-handelssidor av olika natur. Allt från sexiga underkläder och badkläder till gadgets och hårdrockskläder och vad som nu finns däremellan. Vi kommer att försöka skriva inlägg varje vecka av varierande natur och förhoppningsvis inte alltför varierande i kvalitet. Finns ingen anledning att vänta utan vi kan börja direkt.

shock.se
Shock är en butik som fokuserar på framförallt olika former alternativt mode. Det började med Elvira Gajda som kom till Göteborg från Polen och märkte att det fanns en stor alternativ kultur i staden men inga butiker som riktigt tillgodosåg subkulturerna. Butiken öppnade 1980 och väckte stor uppståndelse både i Göteborg och i resten av Sverige. Det blev en stor framgång och butiker har även öppnat i Stockholm, Malmö och ,vad vi ska titta på nu, webben.

Lätt att navigera på sidan, ett stort sortiment med alternativt mode, både sådant som skulle fungera i en mindre alternativ look och det som skulle få mormor att gå i taket. För er som vill ha alternativt mode eller kanske bara litet ovanligare accessoarer så är detta butiken för er.

Lämna en kommentar

(obligatoriskt)
(obligatoriskt) (kommer inte publiceras)